Angela Pușcaș ratează grupele EHF și restul sezonului!

Considerată a fi una dintre cele mai bune handbaliste de la CSM Târgu Jiu, Angela Pușcaș va lipsi de pe teren mai mult timp. Jucătoarea a suferit o intervenție chirurgicală după accidentarea din returul meciului din preliminarii cu HK Onnereds.

Din păcate pentru formația gorjeană, Angela Pușcaș va lipsi o perioadă destul de lungă de la echipă, fiind operată după o ruptură de ligamente suferită recent. Aceasta s-a accidentat în meciul retur cu HK Onnereds și va lipsi aproximativ o jumătate de an de pe teren, practic ratând atât campania europeană din grupele EHF European League cât și tot acest sezon.

Angela Pușcaș a postat un mesaj de pe patul de spital în care a explicat situația. „Am trecut cu bine peste această zi. Din păcate, este doar prima dintr-un lung proces de recuperare. Important este să mergem înainte, indiferent de situație și asta o să fac și eu. Vreau să îi mulțumesc pentru toată susținerea domnului doctor Dragoș Popescu, echipei medicale și personalului de la spitalul Monza, familiei, clubului CSM Târgu Jiu și tuturor persoanelor care mi-au transmis mesaje de încurajare și susținere. Vă mulțumesc din suflet!”, a scris Angela Pușcaș pe pagina personală.

CSM Târgu Jiu a început deja să caute jucătoare pentru a completa lotul, având nevoie și de o întărire a acestuia, având în vedere faptul că echipa va evolua și în grupele EHF European League.

Galerie foto


Vizualizări: 967

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: