Dragoș Militaru caută jucători pentru a salva echipa!

Antrenorul gorjean Dragoș Militaru a revenit recent la fosta sa echipă, Unirea Dej, dar rezultatele de acum nu mai sunt deloc bune. E adevărat că antrenorul nu mai are la dispoziție lotul de jucători cu care se bătea chiar la promovare și spune că are nevoie de întăriri.

Militaru a ajuna la al patrulea eșec consecutiv pe banca echipei pe care a promovat-o în Liga 2, Unirea Dej. De când a revenit pe banca tehnică a clujenilor Dragoș Militaru nu a reușit să ia puncte, acesta punând totul pe seama lotului slab pe care îl are la dispoziție.

Gorjeanul care era desemnat cu un an în urmă cel mai bun antrenor din Liga 2 spune că are nevoie acum de transferuri la echipă.  „A fost o primă parte de 2023 foarte bună, a doua parte foarte proastă, lotul e destul de subțire, și numeric, și valoric, aceasta e concluzia mea. Cred că avem nevoie de foarte mulți jucători noi, pentru a începe să ne luptăm, din ianuarie, pentru rămânerea în Liga 2. E foarte greu în situația în care suntem, anumiți jucători au arătat că nu pot face față în Liga 2, asta e! Am făcut o analiză, mă așteptam la mai mult de la mai mulți jucători. A fost jumătate de an în care nu s-a făcut nimic notabil, indiferent de cine a fost antrenor. Cine a fost în primele 10 etape, cine a venit după, rezultatele sunt aceleași și, probabil, nu numai antrenorii au vină. Am în cap anumite poziții pe care trebuie să aducem jucători, jucători cărora să le fie foame, să își dorească să joace în Liga 2, să dorească să ajungă apoi în Liga 1 și la echipele naționale. Vreau un pic mai mult de la jucători, nu am văzut acel spirit, dorință, poate nici orgoliu, nici mândrie, ne luptăm foarte puțin, foarte ușor cedăm duelurile. Poate fiecare atât poate, dar suntem aici să luăm decizii, să completăm lotul în așa fel încât să rămânem în Liga 2. Mai rău decât să pierdem meciuri nu cred că poate fi, de aceea cred că lotul necesită modificări foarte mari. Știam că lotul e subțire, nu e o noutate pentru mine, mă așteptam să acumulăm măcar câteva puncte, ca să fim aproape de anumite echipe, dar se poate întâmpla orice. Nu pot să zic că mă așteptam să pierdem patru meciuri, nu am avut patru înfrângeri niciodată în ultimii trei-patru ani aici, la rând”, a declarat Dragoș Militaru, pentru site-ul oficial al clubului.

Plecat de la Dej la finele sezonului trecut,Dragoș Militaru a mai antrenat în acest sezon pe Chindia Târgoviște.

Vizualizări: 955

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: