Primăria organizează deplasare în Ungaria pentru suporteri

Susținătorii echipei de handbal feminin a CSM Târgu Jiu vor putea avea ocazia să suțină favoritele la meciul care se va desfășura în Ungaria. Primăria Târgu Jiu a anunțat va organiza deplasarea suporterilor la meciul din grupele Cupei EHF European League cu Motherson Mosonmagyarovari KC.

Primăria Municipiului Târgu Jiu, în colaborare cu o agenție de turism, va organiza deplasarea în Ungaria pentru suporterii echipei locale de handbal feminin a clubului primăriei, CSM Târgu Jiu. Astfel, susținătorii echipei de handbal CSM Târgu Jiu vor putea fi prezenți în tribune la meciul cu echipa Motherson Mosonmagyarovari KC, care este programat în data de 6 ianuarie.

„Doritorii se pot înscrie pentru un pachet în valoare de 750 de lei de persoană, care include 2 nopți de cazare în camere duble și mic dejun, în localitatea Gyor. Se va pleca în data de 5 ianuarie, dată la care se va vizita și Budapesta. În data de 6 ianuarie, se vor vizita Viena și Bratislava, iar seara, la ora 20:00, urmează deplasarea la arena care va găzdui meciul. Întoarcerea va fi în data de 7 ianuarie”, a anunțat primarul Marcel Romanescu pe pagina de facebook.

Edilul a precizat că numărul de locuri este limitat pentru această deplasare.

Înscrierile se fac până cel târziu vineri, 8 decembrie, ora 12:00, la sediul agenției Elegant Travel din strada Tudor Vladimirescu, nr. 17, etaj 1, sau prin telefon, la numărul 0253.223.087.

CSM Târgu Jiu s-a calificat, în premieră, în grupele cupei EHF European League iar interesul suporterilor ar putea fi destul de mare pentru acest meci care este cel mai accesibil pentru ei.

Galerie foto



Vizualizări: 114

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: