UEFA a pus în vânzare bilete la Euro 2024 pentru suporterii României

România s-a calificat la Euro 2024 şi la vară vom vedea din nou tribunele galbene cu fanii "tricolori" în Germania. Românii pot deja să îşi cumpere bilete la turneul final, acestea fiind puse în vânzare de UEFA pe data de 4 decembrie.

UEFA a pus deja în vânzare biletele programate pentru faza a doua la Euro 2024. Fanii pot aplica până pe 12 decembrie. România va juca în grupa E, iar primul meci la Munchen, pe 17 iunie, de la ora 16:00 cu una dintre echipele din Islanda, Bosnia, Israel, sau Ucraina.

Apoi, “tricolorii” se mută la Koln, unde pe 22 iunie, de la ora 22:00, va înfrunta Belgia. În fine, ultimul meci din grupă, contra Slovaciei, se joacă la Frankfurt, pe 26 iulie, de la ora 19:00.

Biletele pentru aceste partide se pot achiziționa de pe site-ul UEFA, pe https://www.uefa.com/euro2024/ticketing/.

Fanii români pot să îşi cumpere bilete pentru Euro 2024 începând cu data de 4 decembrie de pe platforma UEFA.

FRF a explicat  pe larg și procedura: “Trebuie să vă creați un cont de utilizator pe acest portal și apoi să urmați pașii indicați de UEFA pentru achiziționarea de bilete. La debutul procedurii de cumpărare alegeți opțiunea FAN ROMANIA.

În cazul în care cererea va depăși numărul biletelor alocate, UEFA va organiza o loterie pentru repartizarea acestora. Federația Română de Fotbal nu poate facilita, intermedia sau rezerva bilete pentru suporterii români. Toate operațiunile de ticketing se desfășoară exclusiv pe portalul UEFA Ticketing.

Vă recomandăm cu tărie să nu apelați la alte platforme de vânzare de bilete la EURO 2024. UEFA nu a autorizat nicio entitate în acest sens″, se arată în comunicatul FRF.

Vizualizări: 546

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: