Decizie drastică: au dat afară mai bine de jumătate din lot!

Prima echipă din Liga 3 care ia o decizie radicală în urma ratării calificării în play-off este Minerul Ocna Dej. Clubul a anunțat, după ultima rundă din 2023, cea cu numărul 15, după 1-1 cu Minaur Baia Mare, rezilierea a 16 contracte!

Dat fiind faptul că nu își va îndeplini obiectivul, lupta pentru promovarea în Liga 2, așa cum consideră, conducerea a hotărât să dea afară 16 jucători, mai bine de jumătate din lot, a informat liga2.ro.

Astfel, clubul a decis să renunțe la 16 fotbaliști. De comun acord, după cum se arată într-o postare pe pagina de Facebook a clubului, au fost încetate contractele cu Raul Vitan, Septimiu Kolbazs, Emanuel Negru, Florin Dan, Ionuț Pașcu, Darius Mureșan, Bogdan Pop, Darius Mic, Samuel Șanta, Sebastian Bentan, Ștefan Visic,  Patric Toderean, Rareș Babiciu, Cezar Bud, David Milchis și Bogdan Sucitu.

Minerul Ocna Dej a anunțat că va completa lotul în această pauză de iarnă, pentru a se pregăti pentru sezonul următor, 2024/2025, când va fi atacată promovarea în Liga 2.

”În urma ratări obiectivului stabilit la începutul Sezonului 2023 – 2024, accederea in Play-off-ul Ligii a III-a, s-a decis de comun acord încetarea raporturilor contractuale cu următorii jucători: Raul Vitan, Septimiu Kolbazs, Emanuel Negru, Florin Dan, Ionuț Pașcu, Darius Mureșan, Bogdan Pop, Darius Mic, Samuel Șanta, Sebastian Bentan, Ștefan Visic, Patric Toderean , Rareș Babiciu, Cezar Bud, David Milchis și Bogdan Sucitu

Le mulțumim pentru munca depusă în tricoul echipei noastre și le dorim multă baftă mai departe în carieră! Pe suporterii noștri îi asigurăm că echipa noastră va aduce alți jucători în completarea lotului și care sa pregătească Sezonul următor 2024 – 2025. Din păcate anul acesta este compromis și vom juca în Play-Out. Totul pentru Minerul”, a anunțat Minerul Ocna Dej.

Minerul Ocna Dej a terminat anul pe locul 7 din 10 în Seria 10 din Liga 3, cu 17 puncte, la patru lungimi de locul 4, Crişul Sântandrei.

Vizualizări: 1,300

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: