Ce absențe are Universitatea Craiova pentru meciul cu Farul

În ultima etapă a grupelor Cupei României, Universitatea Craiova întâlneşte Farul Constanţa, marţi, de la ora 19:00, pe stadionul „Ion Oblemenco” din Bănie. Oltenii au nevoie de o victorie pentru a fi siguri de calificarea în sferturile de finală, în timp ce campioana nu mai are şanse de a merge mai departe.

Antrenorul Universităţii Craiova, Ivaylo Petev, spune că aşteaptă cu plăcere întâlnirea cu Gică Hagi şi aşteaptă o asistenţă mai mare ca la meciul cu CFR Cluj, când 14.000 de spectatori au fost prezenţi în tribunele arenei din Bănie.

Tehnicianul a anunţat că va face schimbări în formula de start, urmând a oferi şansa de a juca şi fotbaliştilor care au avut mai puţine minute în ultima perioadă. În schimb, francezul Lyes Houri este incert, după ce a lipsit şi la derby-ul cu CFR Cluj, din pricina unei accidentări, în timp ce Zajkov şi Badelj sunt absenţii pe termen lung ai Universităţii.

„Avem o singură problemă de lot în ultima perioadă, care a apărut înainte de meciul cu CFR, cea a lui Lyes Houri. Este logic să facem schimbări în echipă, jucătorii care au evoluat mai puţin vor primi şansa lor de a arăta ce pot. Sper să fie mai mulţi spectatori ca la ultimul meci, cu CFR, când a fost o experienţă emoţională plăcută şi din partea noastră vom face tot posibilul de a da totul pe teren pentru a-i mulţumi” a declarat Ivaylo Petev.

Vizualizări: 402

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: