Jucătorii de la Gilortul Cărbunești au intrat în vacanță

Gilortul Târgu Cărbunești a încheiat anul cu o victorie în ultima etapă programată în 2023 iar jucătorii au intrat deja în vacanță. A fost un an dificil pentru echipa din Cărbunești care s-a confruntat cu o reconstrucție a lotului după plecările de jucători din vară.

Gilortul Târgu Cărbunești nu a avut parte de un sezon ușor în acest an în care problemele au fost numeroase iar cele de lot au fost cele mai dificile. Formația antrenată de Mario Găman și Bobi Staicu a avut totuși un final de an fericit după ce a învins pe Voința Lupac în ultima etapă programată în 2023.

Antrenorul Mario Găman a precizat că speră să rezolve majoritatea problemelor în pauza de iarnă care va urma, având destul de mult timp la dispoziție până la reluarea meciurilor oficiale. „Mă bucur pentru această victorie, pentru că dacă nu câștigam era foarte greu. Era o pregătire grea, un sezon din ce în ce mai greu, dar sunt bucuros că s-au obținut trei puncte mari, foarte mari și sperăm ca, ușor ușor, să reglăm ce avem de reglat. Avem foarte mult timp la dispoziție pentru a vedea ceea ce a fost rău, să ne luăm măsuri să nu se mai întâmple, să nu mai fim prinși pe nepregătite și sperăm ca începerea pregătirilor să ne prindă mult mai bine din toate punctele de vedere”, a spus Mario Găman, după ultimul meci din acest an.

Jucătorii de la Gilortul au intrat acum în vacanță, urmând ca pregătirea să se reia anul viitor.

La final de an Gilortul Târgu Cărbunești ocupă locul 8 în serie, având 19 puncte, la egalitate cu alte două formații.

Vizualizări: 328

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: