A început pregătirea pentru grupele Cupei EHF la CSM Târgu Jiu

Handbalistele de la CSM Târgu Jiu au revenit de luni la antrenamente după o scurtă vacanță primită după calificarea în grupele Cupei EHF European League. Jucătoarele au parte în primele zile de o perioadă de pregătire fizică, efectuată în aer liber, pe pista Stadionului Municipal.

O vacanță de aproximativ două săptămâni au primit jucătoarele de la CSM Târgu Jiu după meciurile de calificare în grupele Cupei EHF, acestea revenind de luni la antrenamente. Pentru început, antrenorul Liviu Andrieș a programat antrenamente de reacomodare la efort și pregătire fizică în aer liber.

Fetele vor mai avea de disputat un meci în acest an după care se vor pregăti serios de meciurile din grupă.

Șeful secției de handbal a CSM Târgu Jiu, Dan Ilieș, a precizat că va urma o perioadă foarte dificilă de pregătire dar și de transferuri pentru a completa lotul destul de redus numeric al formației gorjene.

„Trebuie să strângem rândurile. Urmează să ne întâlnim cu antrenorii și să demarăm un program, să vedem exact cum va fi cel mai bine pentru noi. Faptul îmbucurător este acela că vom avea trei meciuri pe teren propriu în fața propriilor fani, un moment de bucurie. Rămâne de văzut acum cum o să gestionăm aceste partide și, foarte important pentru noi, rămâne de văzut cum o să gestionăm și partidele din campionat. Noi suntem o echipă cu un lot nu foarte numeros și cred că aici trebuie să umblăm puțin”, a declarat Ilieș.

Cel mai probabil se vor perfecta unele achiziții de jucătoare acum, în perioada de pregătire, echipa urmând să fie angrenată în două competiții majore de la începutul anului viitor.

Vizualizări: 636

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: