Prima echipă din Liga 2 care schimbă antrenorul după ultima etapă

Prima echipă din Liga 2 care și-a demis antrenorul în urma ultimei runde din acest an, a 15-a, este CSM Alexandria. Penultima clasată din eșalonul doi a promovat în vară din Liga 3 și nu a avut un parcurs bun în acest sezon, având doar o victorie în campionat, în fața ultimei clasate.

CSM Alexandria a anunțat despărțirea de ”principalul” Alin Pînzaru, cel care a fost numit în funcție în luna septembrie. Echipa din Alexandria va avea astfel un al treilea antrenor în acest sezon, începând stagiunea cu cel care a promovat-o din Liga 3, Ștefan Odoroabă.

Alin Pînzaru revenise în poziția de ”principal” după ce în ultimii ani a făcut parte ca ”secund” din stafful lui Laszlo Balint, mai întâi la UTA, apoi la Universitatea Craiova Craiova și apoi, din nou, la UTA.

A rezistat, la CSM Alexandria, doar zece meciuri, opt în Liga 2 și două în Cupa României, înregistrând două victorii, o remiză și șapte eșecuri. Singurul succes din campionat a fost cu ultima clasată Progresul Spartac, în etapa a 12-a, scor 3-1, iar cel din Cupă a fost o surpriză, 2-1 acasă cu prim-divizionara FC Botoșani.

Pînzaru s-a aflat la a doua experiență în Liga 2. A mai condus doar Dacia Unirea Brăila. A mai antrenat, ca ”principal”, în Liga 3, conducând SC Oțelul (septembrie 2018 – martie 2019) și CSM Alexandria (aprilie 2019 – iunie 2020).

Acum, de la CSM Alexandria a plecat după trei eșecuri la rând, toate în Liga 2, 0-2 cu Corvinul Hunedoara, 1-3 cu CSM Reșița și 0-1 cu ACS Viitorul.

Vizualizări: 1,021

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: