Universitatea Craiova a revenit în țară după 12 zile de cantonament

Oltenii au încheiat duminică stagiul de pregătire din Antalya și echipa a revenit la Craiova, cu o cursă charter. Jucătorii au avut parte de o întâlnire emoționantă cu familiile după 12 zile de cantonament

Stagiul de pregătire din Antalya a luat sfârșit pentru elevii lui Ivaylo Petev, care au revenit în Bănie pentru a pregăti intens derby-urile cu Farul și FCSB. „Alb-albaștrii” au fost așteptați cu sufletul la gură de familii, iar Alex Mitriță a avut parte de o primire călduroasă direct pe aeroportul din Bănie.

„Alb-albaștrii” au bateriile încărcate la maxim după stagiul din Antalya, dar și cu multă nerăbdare să revină lângă persoanele mult iubite. Elevii lui Ivaylo Petev au aterizat la Craiova în jurul orei 13:00 și au plecat cu autocarul Universității de la aeroport.

Singura noutate din lotul Universității Craiova față de plecarea în Antalya de la începutul anului 2024 este Denil Maldonado. Internaționalul hondurian l-a impresionat pe Mihai Rotaru în ultimul meci din Antalya cu FC Slovacko, scor 1-1.

„Alb-albaștrii” mai au șase zile până la prima partidă din 2024 cu Farul Constanța, iar Ivaylo Petev va continua antrenamentele în baza de pregătire din Lunca Jiului. Pentru „juveți” urmează o altă confruntare de foc cu FCSB peste două săptămâni.

Vizualizări: 267

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: