Au datorii de la meciurile disputate anul trecut dar folosesc pista stadionului și vestiarele!

Cu datorii de sute de milioane de lei vechi pentru meciurile disputate anul trecut pe stadion, ACS Viitorul Târgu Jiu folosește din nou vestiarele Stadionului Municipal. Imediat după reunire cei de la ACS Viitorul au publicat fotografii în care jucătorii se antrenează pe pista de atletism și în vestiarele stadionului.

ACS Viitorul Târgu Jiu, echipa care a încheiat sezonul trecut cu jocuri disputate la Severin și cu antrenamente programate la Drăguțești, s-a reunit și a început antrenamentele la jumătatea săptămânii trecute. Jucătorii care s-au prezentat la timp la reunire, majoritatea jucători români pentru că străinii sunt învoiți și vin mai târziu, s-au antrenat pe pista stadionului Municipal din Târgu Jiu dar și în vestiarele stadionului, în sălile de încălzire ale acestora. 

Conform unor surse, clubul ACS Viitorul are în continuare datorii de 200 de milioane de lei vechi către primărie pentru meciurile disputate pe stadion înainte de mutarea la Severin. Nu se știe încă dacă s-a plătit ceva pentru închirierea vestiarelor în această perioadă de pregătire de iarnă de către cei de la ACS Viitorul, până la primirea unui răspuns oficial din partea Primăriei Târgu Jiu. 

În ceea ce privește lotul prezent la reunire, sunt în majoritate jucătorii români care au mai rămas în lot după plecările de la finalul sezonului trecut, când au devenit liberi de contract Marian Dănescu și Sebastian Chelariu pentru neplata drepturilor salariale, la începutul acestui an plecând încă doi jucători, Alexandru Core și Adelin Pârcălabu.

De la primele antrenamente au lipsit jucătorii străini, potrivit antrenorului Călin Cojocaru. ”Arian Mrsulja întârzie câteva zile, fiindcă este bolnav. Acolatse și Onni Tiihonen ajung luni, iar Aziz vine pe 25 ianuarie”, a precizat acesta pentru liga2.ro.

Cojocaru a anunțat că se va efectua un cantonament de pregătire centralizată în afara țării, în Serbia, la finalul lunii ianuarie și începutul lunii februarie.

Galerie foto




Vizualizări: 1,006

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: