O victorie și o înfrângere la primul turneu din 2024!

Echipa de baschet masculin U14 a CSM Târgu Jiu a încheiat primul turneu din 2024 cu o victorie și o înfrângere. Formația pregătită de Carlos Popescu a pierdut primul meci contra FC Argeș Pitești, scor 76-101, dar s-a impus în meciul doi în fața celor de la CSM Focșani, scor 75-70. 

Baschetbaliștii juniori U14 și-au reluat în weekend seria meciurilor oficiale din sezonul 2023-2024. Cum Sala Sporturilor a fost ocupată pentru duelul european al echipei de handbal feminin a  CSM Târgu Jiu, primul turneu din acest an a fost găzduit de Sala Voievod Litovoi. 

Baschetbaliștii lui Carlos Popescu au început turneul cu o confruntare dificilă contra FC Argeș Pitești. Sâmbătă, 13 ianuarie, gorjenii au cedat în fața piteștenilor, scor 76-101. 

Juniorii gorjeni aveau mare nevoie de victorie în meciul doi pentru a accede în faza superioară a competiției. Duminică baschetbaliștii lui Carlos Popescu au intrat hotărâți pe parchet pentru a obține victoria și au reușit acest lucru la capătul unui meci foarte disputat cu CSM Focșani, pe care băieții lui Carlos Popescu l-au câștigat cu 75-70.

În urma rezultatelor înregistrate în Grupa 11, CSM Târgu Jiu a obținut calificarea în faza superioară a Campionatului Național. 

”Obiectivul a fost atins și ne-am calificat în faza superioară. Mulțumim susținătorilor prezenți, la fel de numeroși ca întotdeauna!”, a declarat la finalul turneului, antrenorul Carlos Popescu.

LOT CSM TÂRGU JIU: Matei Scornea, Sandu Dore, Vladimir Gugea, Rareș Gionea, Luca Pop-Manta, Rareș Staicu, Radu Puiu, Darius Savu, Tudor Crîngulescu, Rareș Ciobanu, Mihai Șcheau, Mihai Dănău, Mario Vezure, Radu Coconețu. Antrenor: Carlos Popescu.

Vizualizări: 429

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: