Ivaylo Petev a mai primit un jucător la Universitatea Craiova

Universitatea Craiova și-a ”recuperat” un jucător împrumutat în prima parte a sezonului.  În condițiile în care antrenorul Ivaylo Petev a considerat că are nevoie de el în echipă l-a rechemat de la Universitatea Cluj.

Este vorba despre tânărul Alexandru Cîmpanu, fotbalist împrumutat la Universitatea Cluj. Se pare că mijlocașul a fost cerut cu insistență de antrenorul bulgar al Craiovei, însă nici antrenorul clujenilor, Ioan Ovidiu Sabău, nu ar fi ținut neapărat să-l aibă în continuare în lot.

Conform Digisport, oltenii aveau o clauză potrivit căreia puteau să-l cheme înapoi pe Cîmpanu din împrumutul de la Cluj-Napoca chiar în această pauză competițională. Așadar, Cîmpanu nu a mai participat încă de ieri la antrenamentele clujenilor și va face parte din lotul oltenilor în 2024.

În octombrie 2020, Universitatea Craiova achita 500.000 de euro către FC Botoșani pentru a-l transfera pe Alexandru Cîmpanu. La vremea respectivă era văzut ca unul dintre tinerii talentați din liga 1, dar nu a reușit să confirme în Bănie.

Se pare că Ivaylo Petev a fost mulțumit de prestațiile lui Cîmpanu la Universitatea Cluj și a considerat că mijlocașul ofensiv poate aduce un plus în lotul oltenilor pentru partea a doua a sezonului.

Vizualizări: 1,844

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: