Bilete la pachet pentru „dubla” cu Farul și FCSB la Universitatea Craiova!

Universitatea Craiova a pus în vânzare biletele pentru derby-urile cu Farul și FCSB din Liga 1. Ambele meciuri au loc pe „Ion Oblemenco”, astfel, oltenii au decis să pună biletele în vânzare la pachet. 

Universitatea Craiova se pregătește în cantonamentul din Antalya pentru a doua parte a sezonului. Oltenii lui Ivaylo Petev au un program infernal la revenirea în Liga 1. În Bănie vor veni pe rând, Farul Constanța și FCSB. Clubul a anunțat punerea în vânzare la pachet a biletelor.

După cantonamentul din Turcia, formația finanțată de Mihai Rotaru se pregătește pentru duelul cu Farul, campioana României, duminică, 21 ianuarie, ora 20:45, în etapa a 22-a.

O săptămână mai târziu, Universitatea Craiova dă piept cu FCSB, liderul campionatului. Ambele meciuri au loc pe „Ion Oblemenco”, astfel, oltenii au decis să pună biletele în vânzare la pachet. Oferta este valabilă până joi, 18 ianuarie.

„OFICIAL | BILETE LA PACHET CU FARUL ȘI FCSB. Încleștările începutului de an sunt în Bănie împotriva Farului și FCSB-ului. Sunt 6 puncte în joc și parcă sunt mai apăsătoare decât de obicei. Forza Știința! Biletele pot fi achiziționate exclusiv la pachet până joi, 18 ianuarie 2024”, se arată în postarea oficială a celor de la Universitatea Craiova.

Prețurile biletelor:

    Peluza Nord – 30 RON

    Tribuna a II-a – 60 RON

    Tribuna I – 100 RON

    Tribuna VIP – 200 RON

Biletele pentru derby-urile cu Farul și FCSB pot fi achiziționate de suporterii Universității Craiova atât online, de pe http://bilete.ucv1948.ro, cât și fizic de la magazinul oficial din Electroputere Mall, magazinul mobil din Piața „Mihai Viteazul” sau de la casele de biletele situate la Sala Polivalentă.

Vizualizări: 553

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: