CSM Târgu Jiu continuă lupta pentru play-off

CSM Târgu Jiu se pregătește pentru a doua confruntare din această săptămână din Liga Națională de Baschet Masculin Getica 95. În runda cu numărul 17 din Grupa A, baschetbaliștii lui Kresimir Basic vor înfrunta CSO Voluntari. 

Baschetbaliștii de la CSM Târgu Jiu vor să-și treacă în cont a 7-a victorie stagională.  La doar trei zile distanță de victoria cu SCM Timișoara, baschetbaliștii gorjenii țintesc o nouă victorie în Liga Națională. De această dată trebuie să treacă de CSO Voluntari, pentru a se menține în continuare în lupta pentru Top 10. 

Oaspeții, cu 10 victorii și 4 înfrângeri, sunt pe 3 în Grupa A și sunt deja calificați în Top 10 iar gorjenii au urcat pe locul 6 în clasament după victoria contra echipei din Timișoara și speră în continuare la play-off. 

Echipa din Târgu Jiu depinde însă si de rezultatul partidei dintre Dinamo și Timișoara, care se dispută tot vineri, aproximativ de la aceeași oră. 

Antrenorul Kresimir Basic a făcut apel la suporterii echipei să fie prezenți la sală pentru a susține echipa. 

”Un meci foarte dificil, cu o echipă foarte bună, din punctul nostru de vedere, una dintre primele patru echipe ale campionatului. Dar noi jucăm acasă și, dacă continuăm să jucăm cum am jucat de fiecare dată în fața propriilor suporteri, cu agresivitate, se poate întâmpla orice și putem să câștigăm. Ca antrenori, avem datoria să-i facem pe jucători să se refacă cât de repede posibil, chiar dacă se joacă din trei în trei zile. Ei sunt jucători profesioniști, înțeleg lucrul acesta. În primul rând, ne așteptăm ca suporterii să vină în număr cât mai mare la sală și după aceea noi vom da tot ce putem mai bun pentru a oferi un baschet de calitate și un spectacol de calitate. Împreună cu fanii sper să putem să reușim să câștigăm acest gen de meciuri precum cel cu Voluntari. Avem nevoie de suportul lor, avem nevoie de ei la fiecare meci”, a declarat Kresimir Basic la conferința de presă premergătoare partidei cu Voluntari. 

Galerie foto


Vizualizări: 544

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: