Cât costă un bilet pentru CSM Târgu Jiu – Malaga Costa del Sol!

Primul meci de pe teren propriu din European League Woman al CSM Târgu Jiu va avea loc în weekend. Echipa pregătită de Liviu Andrieș și Andrei Enache va juca duminică, 14 ianuarie, de la ora 13:00, contra grupării spaniole CBF Malaga Costa del Sol.

Clubul Sportiv Municipal Târgu Jiu a anunțat că a scos la vânzare biletele pentru meciul cu Costa del Sol Malaga (Spania), contând pentru etapa a doua a Grupei D din EHF European League. Prețul unui bilet este de 30 de lei, intrare generală.

Clubul primăriei a făcut apel la suporterii handbalului să fie prezenți la sală la acest joc. „Echipa noastră are nevoie de tot sprijinul suporterilor gorjeni la prima participare europeană din istoria clubului. Și cum momentele europene sunt de neuitat vă așteptăm să fiți alături de handbalistele noastre. CSM Târgu Jiu își dorește să joace în fața unei săli pline, pentru ca jucătoarele noastre să simtă susținerea publicului și să fie ajutate în drumul spre prima victorie din Grupa D. Doar împreună putem învinge și deveni mai puternici, iar acest lucru s-a văzut în multe meciuri pe care CSM Târgu Jiu le-a disputat în Sala Sporturilor”, este anunțul clubului care a precizat pe site-ul oficial că suporterii echipei pot achiziționa bilete pentru meciul cu Costa del Sol Malaga, contând pentru etapa a doua a Grupei D din EHF European League, atât de la sediul clubului, cât și online de pe platforma blt.ro. https://www.blt.ro/csm-targu-jiu-costa-del-sol-malaga-handbal-feminin.html.

Posesorii de abonamente pot să-și păstreze locurile pentru acest joc dacă achiziționează biletele, de la sediul clubului.

Galerie foto


Vizualizări: 1,048

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: