ACS Viitorul s-a reunit și a efectuat vizita medicală. Se va antrena pe "terenul deplorabil" de la Târgu Jiu?

ACS Viitorul Târgu Jiu s-a reunit și o parte dintre jucătorii rămași în lot au efectuat vizita medicală, majoritatea străinilor din lot având o vacanță cu prelungiri și absentând de la reunire. Echipa pregătită de Călin Cojocaru urmează să efectueze un cantonament în afara țării.

ACS Viitorul Târgu Jiu s-a reunit în această săptămână, nu se știe clar în ce zi pentru că au fost comunicări evazive cu privire la o întâlnire a jucătorilor care ar fi avut loc luni 8 ianuarie. Nu s-a efectuat însă nici un antrenament deși la reunire, de regulă, echipele efectuează un antrenament. Marți a apărut o comunicare cu privire la efectuarea vizitei medicale după cum a anunțat liga2.ro. Miercuri, antrenorul Călin Cojocaru avea programat startul antrenamentelor pentru pregătirea părții secunde a sezonului, dar nu se știe unde se vor efectua acestea știut fiind că clubul AVS Viitorul nu s-a mai pregătit la Târgu Jiu pe finalul anului trecut ci pe terenul de la Drăguțești. 

Conducerea clubului cu origini vâlcene a explicat atunci că s-a ales deplasarea la Drăguțești din cauza stării deplorabile a terenului de la Târgu Jiu. ”Ne-am antrenat la Drăguțești din cauza terenului deplorabil de la Târgu Jiu, unde se antrenează toate echipele de juniori din tot orașul, de la cluburi private de juniori, vreo zece la număr, CSM, etc”, a declarat, pentru liga2.ro, Călin Vladimirescu, fost delegat al echipei, desemnat administrator special al clubului aflat în insolvență.

Pentru jocurile oficiale ACS Viitorul a ales terenul de la Severin dar este interesant ce alegere se va face pentru antrenamente, dacă condițiile de pregătire pe terenul de la Târgu Jiu nu mai îndeplinesc cerințele dorite de clubul din Liga 2.

Între timp continuă procesele foștilor jucători cu ACS Viitorul Târgu Jiu pentru a-și recupera salariile restante, mai mulți jucători cerând falimentul clubului aflat în insolvență, susținînd că nu i-a mai plătit după intrarea în acest proces de reorganizare. 

Galerie foto




Vizualizări: 672

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: