Alexandru Core, prezentat oficial de noua sa echipă!

Plecarea fundașului Alexandru Core de la ACS Viitorul Târgu Jiu la Politehnica Iași a fost oficializată, luni, 7 ianuarie 2023, de către clubul din Copou. Mutarea era anunțată de liga2.ro încă de la mijlocul lunii decembrie, Core fiind pierdut gratis de către clubul din Liga 2.

Fostul jucător de la ACS Viitorul, în vârstă de 23 de ani, va fi jucătorul Politehnicii Iași pentru următorii patru ani.

Clubul Politehnica Iași și-a prezentat oficial luni noua achiziție, prima din această iarnă. În vârstă de 23 de ani, Alexandru Core a semnat pe 4 sezoane cu prim-divizionara și va fi la prima sa experiență în prima ligă. 

”Fundașul central Alexandru Core a semnat contractul cu Poli Iași. Mult succes la Poli, Alex!”, a anunțat clubul ieșean pe pagina sa de Facebook.

Născut la Târgu Mureș, Alexandru Core și-a încheiat în această iarnă acordul cu ACS Viitorul Pandurii și a ajuns la Iași din postura de liber de contract. În actuala ediție de campionat de Liga 2, Core a fost utilizat în 8 partide din cele 15, de patru ori ca titular, pe acestea terminându-le ca integralist.

Core s-a prezentat încă de miercuri la reunirea lotului Politehnicii Iași, iar antrenorul Leo Grozavu a declarat atunci că doar de jucător depinde dacă va reuși să se integreze rapid în noul grup.  ”E un jucător tânăr, cu o anumită perspectivă, dar va trebui să îl vedem. Nu prea a jucat în ultima perioadă, va trebui să vedem în ce măsură poate să se ridice el la nivelul așteptărilor și dacă noi putem să îl integrăm cât mai rapid. Dar de el depinde”, a precizat Leo Grozavu.

Alexandru Core a ajuns la ACS Viitorul în februarie 2020, fiind adus de la Luceafărul Oradea.  A prins, în total, 44 de partide în Liga 2 și a înscris 4 goluri, toate golurile marcându-le în sezonul 2021-2022, și ar fi evoluat mai mult dacă nu ar fi suferit accidentări care l-au ținut mult timp pe tușă.

Galerie foto


Vizualizări: 594

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: