CSM Târgu Jiu a pierdut primul meci din 2024!

SM Târgu Jiu a pierdut prima confruntare din 2024, după ce a cedat pe terenul Rapidului. Gruparea din București s-a impus cu scorul de 103-87, pe sferturi scorul a fost 30-20, 27-15, 24-27, 22-25.

Jocul cu Rapid a fost unul cu două reprize diametral opuse. Prima parte a fost dominată de gruparea rapidistă, care a reușit să intre la pauza mare cu un avantaj consistent, care s-a dovedit a fi decisiv în economia finală a partidei. Repriza secundă a aparținut echipei din Târgu Jiu, care a arătat o cu totul altă exprimare în teren, atât ofensiv, cât și defensiv. Baschetbaliștii gorjeni au câștigat cele două secvențe de final, dar nu au putut întoarce soarta meciului. 

CSM Târgu Jiu a început meciul cu următorul ”5”: Dimitrius Underwood, Ethan Wright, Arsenije Vuckovic, Andrei Bărăgan și Noam Weinberg. 

Cel mai bun om al echipei din Târgu Jiu a fost, din nou, Dimitrius Underwood. Americanul a reușit 32 de puncte, 7 recuperări și 6 pase decisive. A fost urmat de Ethan Wright, care a totalizat 14 puncte, 3 recuperări și 2 pase decisive. Cameron Oluyitan a terminat meciul cu 12 puncte, 2 recuperări și o pasă decisivă iar Jalen Dupree a totalizat 10 puncte și 4 recuperări. Bosniacul Arsenije Vuckovic a totalizat 9 puncte și 7 recuperări iar Camil Berculescu a încheiat meciul cu 5 puncte și o pasă decisivă. Noam Weinberg a terminat cu 3 puncte și o recuperare, iar Andrei Băragan a încheiat partida cu 2 puncte, conform statisticii de pe site-ul oficial al clubului. Etapa viitoare, la doar 3 zile distanță de duelul cu Rapid, CSM Târgu Jiu va evolua pe teren propriu, contra SCM Timișoara.

CSM Târgu Jiu: Andrei Bărăgan 2p, Dimitrius Underwood 32p, Alexandru Berca, Noam Weinberg 3p, Ethan Wright 14p, Robert Paliciuc, Camil Berculescu 5p, Cameron Oluytan 12p, Jalen Dupree 10p, Adrian Vaida, Arsenije Vuckovic 9p, Alexandru Mitu. Antrenor principal: Kresimir Basic. Antrenor secund: Alexandru Gliga. Alin Drondoie (kinetoterapeut), Patrick Toma (preparator fizic). Claudiu Alionescu – director tehnic.

Vizualizări: 511

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: