Cât îl va costa pe Mihai Rotaru transferul anului la Universitatea Craiova!

După ce l-a transferat pe internaționalul finlandez Pyry Soiri, acum Mihai Rotaru a mai convins un fotbalist să vină la Universitatea Craiova. Acesta a perfectat transferul la Universitatea Craiova al unui fotbalist care până la finalul anului trecut a jucat pentru Los Angeles FC.

Mihai Rotaru a reușit să dea lovitura, obținând semnătura lui Denil Maldonado, din Honduras, fotbalist care până la finalul anului trecut a jucat pentru Los Angeles FC. 

Americanii l-au avut pe fundașul central sub formă de împrumut de la FC Motagua, din țara natală a jucătorului, iar clubul de care aparține a hotărât să nu se bazeze pe el în următoarea perioadă. Astfel, Denil Maldonado a fost împrumutat la Universitatea Craiova pentru un an, afacere pentru care Mihai Rotaru s-a arătat dispus să plătească 200.000 de euro, după cum informează Fanatik.

Patronul de la Universitatea Craiova a introdus în acord și o clauză potrivit căreia își rezervă prima opțiune de transfer definitiv, pentru care ar urma să scoată din buzunar încă 500.000 de euro. Decizia în această privință va fi luată în funcție de evoluțiile pe care le va avea fotbalistul în tricoul celor de la Universitatea Craiova în 2024.

Denil Maldonado este al doilea căpitan al echipei naționale a statului Honduras, pentru care a bifat 29 de selecții până acum.

Transferul lui Denil Maldonado la Universitatea Craiova a fost anunțat în presa din Honduras, care a scris că jucătorul a ales această destinație doar după ce a așteptat în zadar ca Los Angeles FC să îi prelungească împrumutul sau să îl transfere definitiv de la FC Motagua.

Vizualizări: 1,281

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: