Un fotbalist român își ia soția și copiii și se mută la Dubai!

Sergiu Hanca, jucătorul celor de la Petrolul, soția sa Andreea și cei trei copii ai cuplului sunt gata să părăsească România. Fotbalistul a dezvăluit că în curând se va muta alături de familie în Dubai, unde a și petrecut Revelionul.

Accidentat la finalul lunii octombrie după un duel cu Joyskim Dawa, fundașul de la FCSB, Hanca s-a recuperat și se pregătește alături de colegii săi pentru partea a doua a sezonului. Fotbalistul a dezvăluit că în curând se va muta alături de familie în Dubai, unde a și petrecut Revelionul.

Jucătorul de la Petrolul a dezvăluit că a cumpărat o casă în Emirate și a explicat de ce a ales să-și ducă soția și copiii la peste 3.000 de kilometri de țara noastră. ”E un loc în care noi ne simțim foarte bine, e acolo o energie pe care nu am simțit-o nicăieri. Am ajuns printr-o conjunctură acolo, în 2021, după pandemie. Și a fost dragoste la prima vedere. E un loc sigur din punctul meu de vedere, copiii se pot dezvolta sănătos, nu prea există viciile astea care sunt la noi în țară. Și au niște școli foarte bune. Casa va fi gata la sfârșitul anului. În Polonia a fost o perioadă foarte bună pentru noi, dar era foarte frig”, a spus Sergiu Hanca pentru gsp.ro.

De-a lungul carierei, Sergiu Hanca a mai evoluat la Snagov, FC Bihor Oradea, ASA Târgu Mureș, Dinamo, Cracovia și Universitatea Craiova.

Andreea și Sergiu Hanca sunt căsătoriți de peste 7 ani, iar cei doi au împreună 3 copii.

Galerie foto



Vizualizări: 2,225

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: