CSM Târgu Jiu, la primul meci pe teren propriu din 2024!

Săptămâna aceasta va fi una extrem de importantă pentru echipa de baschet seniori a CSM Târgu Jiu. Formația locală  are programate două partide în Grupa A din Liga Națională de Baschet Masculin Getica 95 iar ambele meciuri se vor disputa pe teren propriu. 

Prima partidă, restanță din etapa a 9-a, este programată pentru marți, 9 ianuarie, de la ora 17.45, contra SCM Timișoara, în timp ce a doua partidă este programată pentru vineri 12 ianuarie, de la ora 18.00, contra celor de la CSO Voluntari. Baschetbaliștii lui Kresimir Basic vor victoria contra bănățenilor pentru a se menține în lupta pentru un loc în Top 10. 

În primul meci pe teren propriu din 2024, CSM Târgu Jiu întâlnește o contracandidată pentru un loc în Top 10. Partida dintre CSM Târgu Jiu și SCM Timișoara este o restanță din etapa a 9-a, astfel că duelul dintre cele două formații este primul din acest sezon, iar baschetbaliștii lui Kresimir Basic vor să bifeze primul succes pe teren propriu din 2024. 

În acest moment, cele două echipe au aceeași linie de clasament, fiecare cu câte 5 victorii și 8 înfrângeri. 

Astfel, meciul se anunță unul extrem de disputat, mai ales că cele două echipe au șanse de a accede în play-off. 

Accederea în Top 10 nu mai depinde doar de CSM Târgu Jiu ci și de celelalte rezultate din Grupa A. 

„Echipa noastră are nevoie de un joc al rezultatelor cât mai favorabil pentru a se menține în cursa pentru play-off. Pentru a putea continua calculele, elevii lui Basic trebuie să treacă de bănățenii de la SCM Timișoara. Antrenorul croat al grupării gorjene consideră că o apărare agresivă poate fi cheia victoriei contra Timișoarei”, anunță site-ul oficial al clubului. 

Suporterii gorjeni sunt așteptați la Sala Sporturilor pentru a susține echipa în acest meci foarte important.

Galerie foto


Vizualizări: 744

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: