Universitatea Craiova şi-a definitivat programul amicalelor!

Universitatea Craiova se află într-un stagiu de pregătire în Antalya de pe data de trei ianuarie,  la Regnum Carya Resort din Belek  Oltenii vor rămâne acolo până pe 15 ianuarie, iar pe lângă antrenamente, în această perioadă va disputa și două meciuri de verificare.

Primul amical este programat miercuri, de la ora 16.30, ora României, contra formaţiei Greifswalder FC, din Liga a IV-a din Germania. Nemţii sunt lideri în Regionalliga Nordest la jumătatea sezonului, având şanse mari să promoveze în Liga a III-a. Au un lot cotat la 2,2 milioane de euro, în care se regăsesc şi câţiva jucători străini, printre care doi turci, un congolez, un american, un marocan, un rus, un tunisian, un slovac şi un nigerian, informează ProSport.  

„Meciurile Universității în cantonamentul din Turcia. Greifswalder FC (Germania), miercuri 10.01.2024, ora 17:30 (16:30 – ora României), Regnum Carya, Belek. FC Slovácko (Cehia) – duminică, 14.01.2024, ora 17:30 (16:30 – ora României), Regnum Carya, Belek. Ambele jocuri de verificare vor fi transmise LIVE pe canalul oficial de YouTube al clubului”, a fost mesajul Universității Craiova pe pagina oficială de facebook.

Vizualizări: 1,156

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: