Ce jucători au revenit la antrenamentele Universității Craiova!

Universitatea Craiova a avut mari probleme cu fundaşii centrali în acest sezon, în condiţiile în care Gjoko Zajkov şi Juraj Badelj au fost accidentaţi pe termen lung. La ultimul meci al anului, ce de pe Cluj Arena, cu UTA, s-a accidentat şi Vladimir Screciu.

Odată cu stagiul de pregătire din Antalya, situaţia jucătorilor accidentaţi s-a schimbat, iar Ivaylo Petev are motive de optimism. Încă de la primele zile de antrenamente în stagiul de pregătire din Antalya sunt și cei trei fundaşi centrali accidentaţi, Screciu, Zajkov şi Badelj, care au şanse să fie apţi de joc pentru primul meci oficial al anului, cel cu Farul Constanţa, programat pe 20 ianuarie.

Dacă Zajkov şi Badelj sunt în programul normal al echipei, Vladimir Screciu face antrenamente separate deocamdată, dar în ultimele zile de cantonament se va pregăti alături de colegii săi. De altfel, Ivaylo Petev a decis să-l folosească pe Vladimir Screciu în linia mediană, o dată cu plecările lui Roguljic şi Kurtic.

Ivaylo Petev mai are un fundaş central în cantonamentul din Turcia, pe croatul Karlo Tomaşec, care încă nu a debutat la prima echipă a Universităţii Craiova, el jucând de un an, de când a fost transferat în Bănie, la formaţia  satelit.

Vizualizări: 1,327

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: