Doi foști panduri vor juca împreună la o echipă din Liga 2!

Miercuri, 10 ianuarie, are loc reunirea celor de la CSM Reșița. Sub comanda lui Flavius Stoican vor juca și doi brazilieni, frați gemeni, care au mai jucat împreună și în Liga 1 la aceeași echipă, pentru Pandurii Târgu Jiu.

Flavius Stoican i-a scos pe ”rossonerii” din Banat din zona ”nisipurilor mișcătoare” ale Ligii 2 și păstrează chiar șanse de play-off cu patru etape înainte de finalul sezonului regulat.

Președintele CSM Reșița, Cristian Bobar, a bătut palma cu fundașul Elton Constantino da Silva (34 de ani), în ultimul an legitimat la Corvinul conform liga2.ro.

Brazilianul nu a participat la reunirea de luni a ”corbilor”, dar și-a făcut programul în așa fel încât să participe miercuri la primul antrenament al anului al reșițenilor.

În acest sezon, Elton a prins doar 3 meciuri în Liga 2, totalizând 118 minute, după ce s-a accidentat în chiar jocul de debut în campionat, contra Ceahlăului (2-1). A mai prins partidele cu ACS Viitorul (1-2) și CS Mioveni (0-2), prima ca titular și a doua din postura de rezervă, singurele în care Corvinul a pierdut.

Elton Constantino da Silva este fratele geamăn al lui Erico Constantino da Silva, care a semnat și el cu echipa lui Flavius Stoican la începutul lunii noiembrie, după ce se despărțise în vară de UTA și s-a antrenat apoi în județul Arad cu Crișul Chișineu Criș și Gloria Lunca Teuz Cernei.

Cei doi frați, ambii fundași centrali, vor juca, astfel, din nou în aceeași echipă, după ce au mai făcut-o în Liga 1, la Pandurii Târgu Jiu, în sezoanele 2013-2014 și 2014-2015, Elton fiind cel care s-a despărțit primul de gruparea din orașul lui Brâncuși.

Galerie foto




Vizualizări: 2,138

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: