CSM Târgu Jiu a reușit o victorie importantă în lupta pentru play-off

CSM Târgu Jiu a înregistrat marți a 6-a victorie din Grupa A din Liga Națională de Baschet Masculin, după ce a trecut de SCM Timișoara, scor 90-78. Pe sferturi scorul a fost 21-19, 24-23, 26-16, 19-20. 

Baschetbaliștii gorjeni au început bine săptămâna, cu o victorie concludentă în fața unei contracandidate la Top10. Succesul din această seară în fața celor de la SCM Timișoara menține gruparea gorjeană în lupta pentru Top 10. În plus, victoria este una extrem de importantă și, în cazul în care CSM Târgu Jiu va juca în play-out, unde echipa ar pleca cu un avantaj consistent în lupta pentru o clasare cât mai bună la finele campionatului. Gorjenii speră să repete istoria și în meciul doi din această săptămână, cel de vineri, 12 ianuarie, atunci când CSM Târgu Jiu va juca cu CSO Voluntari. 

La prima apariție din 2024 în fața propriilor suporteri, baschetbaliștii lui Kresimir Basic au reușit să-și treacă în cont a 6-a victorie stagională, după ce au trecut de SCM Timișoara, scor 90-78, la capătul unui meci pe care l-a controlat în cea mai mare parte. 

CSM Târgu Jiu a început partida cu următorul ”5”: Dimitrius Underwood, Ethan Wright, Andrei Bărăgan, Noam Weinberg și Jalen Dupree. 

Cei mai buni marcatori ai grupării gorjene au fost Cameron Oluyitan și Arsenije Vuckovic, ambii cu câte 16 puncte. Dimitrius Underwood a reușit un nou triple-double. Americanul care și-a condus echipa către victorie a reușit 12 puncte, 11 recuperări și 12 pase decisive.

Cu această victorie, CSM Târgu Jiu a urcat pe locul 6 în Grupa A, cu 20 de puncte acumulate.

Vizualizări: 1,556

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: