ACS Viitorul Târgu Jiu a mai pierdut un jucător. A semnat cu Gilortul Cărbunești!

ACS Viitorul Târgu Jiu a pierdut în ultimele două luni patru dintre jucătorii cu care începe acest sezon. După ce doi jucători s-au despărțit de echipă la finalul anului trecut, Dănescu și Chelariu, anul acesta au plecat și Alexandru Core și Adelin Pîrcălabu, ajunși la Poli Iași și Gilortul Cărbunești.

După plecările jucătorilor Marian Dănescu și Sebastian Chelariu, care au fost declarați liberi de contract de CNSL, încă de anul trecut, pentru că nu au fost plătiți, a plecat apoi Alexandru Core, care a semnat deja cu Poli Iași iar ultimul plecat este Adelin Pîrcălabu.

Marian Dănescu și Sebastian Chelariu, s-au adresat CNSL, din cadrul FRF, după ce nu au fost plătiți o perioadă mai mare de 60 de zile, și au fost declarați jucători liberi de contract la finalul lunii noiembrie. A urmat apoi plecarea lui Alexandru Core, și el jucător de bază, care a ales să părăsească echipa pentru a juca în liga 1, la Poli Iași. 

Ultimul plecat, în aceste zile, este fostul jucător de Liga 1, Adelin Pîrcălabu, care a semnat cu Gilortul Cărbunești. „  Adelin Pîrcălabu a semnat un contract valabil până la 30 iunie 2025 cu Gilortul. Jucătorul originar din Târgu Jiu are 27 de ani și 1,81 m înălțime. În cariera sa, Adelin Pîrcălabu a evoluat pentru Pandurii Târgu Jiu, FC Voluntari, Gloria Buzău și ACS Viitorul Târgu Jiu, formație de la care a sosit la echipa noastră. Bun venit și mult succes, Adelin Pîrcălabu!”, a transmis formația gorjeană care evoluează în Liga 3.

Galerie foto


Vizualizări: 1,053

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: