Încă un transfer la Universitatea Craiova!

Universitatea Craiova negociază pentru transferul atacantului polonez Fabian Piasecki, în vârstă de 28 de ani. Acesta vine de la echipa de primă ligă Rakow Czestochowa, unde evoluează şi jucătorii români Bogdan Racoviţan şi Deian Sorescu. 

Publicația Meczyki.pl anunță că Universitatea Craiova este una dintre formațiile interesate de Piasecki în această iarnă. Surse din interiorul clubului din Bănie au confirmat pentru Prosport că negocierile sunt avansate şi Piasecki ar putea ajunge în curând în Bănie. 

Piasecki a evoluat la Rozwój Katowice, Górnik Zabrze, Olimpia Zambrów, Miedź Legnica, Zagłębie Sosnowiec, Śląsk Wrocław și Stal Mielec. A promovat în 2018 cu Miedź Legnica în sezonul 2017-2018 și a devenit campion al Poloniei Ekstraklasa cu Raków Częstochowa anul trecut.

Fabian Piasecki a fost cumpărat de Rakow în 2022, de la Slask Wroclaw, pentru 200.000 de euro. În primul sezon a marcat 6 goluri în 28 de apariții, iar în actuala stagiune a înscris de trei ori în cele 30 de meciuri, toate în cupele europene, împotriva lui Qarabag și Aris Limassol, în preliminariile Champions League, dar și contra lui Sporting Lisabona, în grupele Europa League.

În sezonul 2019 – 2020, Piasecki a marcat 17 goluri la Zaglebie Sosnowiec, fiind golgheterul ligii secunde din Polonia.

Vizualizări: 2,266

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: