Florența Ilie: ”Este un meci istoric pentru echipa noastră!”

CSM Târgu Jiu se pregătește pentru un nou moment de referință în istoria clubului gorjean. Este vorba de primul meci din grupele unei competiții europene pe teren propriu. 

Duminică, 14 ianuarie, echipa pregătită de Liviu Andrieș și Andrei Enache forțează prima victorie din Grupa D EHF European League Woman. CSM Târgu Jiu primește vizita grupării spaniole Costa del Sol Malaga. Partida contează pentru etapa a 2-a din Grupa D EHF și va începe la ora 13.00. 

Una dintre jucătoarele care a contribuit din plin la calificarea în această fază a competiției, extrema Florența Ilie abia așteaptă primul meci de pe teren propriu în grupele EHF European League. Deși programul a fost unul foarte încărcat în această perioadă, Florența Ilie nici nu vrea să audă de oboseală. După victoria extrem de importantă de la Pitești, contra Miovenului, din Liga Florilor, extrema echipei noastre speră ca CSM Târgu Jiu să bifeze și primul succes în Grupa D EHF. 

”Am avut o săptămână bună și vrem să o încheiem cu încă o victorie. Este un meci istoric pentru echipa noastră. Primul meci în grupele EHF acasă și sper ca publicul să fie la înălțime. Cu siguranță ne dorim să ne ridicăm la nivelul competiției, să legăm relațiile de joc cât mai bine. Cel mai important e să fim unite, sănătoase și putem să obținem orice. Nici nu vreau să vorbesc despre oboseală. Iubim sportul acesta și pentru asta ne antrenăm în fiecare zi”, a declarat la conferința de presă premergătoare partidei de duminică, extrema CSM Târgu Jiu, Florența Ilie. 

Partida va fi transmisă în direct de televiziunile Digi Sport 1, Prima Sport2 și Orange Sport3.

Galerie foto


Vizualizări: 898

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: