Supărat după eșecul cu Malaga de la Târgu Jiu: “Am fost penibili. Ne-au dominat!”

Sărbătoarea primului meci disputat la Târgu Jiu în grupele EHF Europa League de către CSM Târgu Jiu a fost umbrită de eșecul din meciul de duminică al gorjencelor. Sala Sporturilor a fost din nou plină de numeroșii suporteri ai echipei feminine de handbal. 

Meciul cu Malaga a fost cel de-al doilea din grupa D pentru echipa din Târgu Jiu și primul disputat acasă în această fază a competiției. Așa cum era de așteptat sala a fost plină de suporteri care au fost dezamăgiți de eșecul înregistrat de handbaliste, majoritatea așteptându-se la o victorie.

Malaga Costa del Sol s-a impus la Târgu Jiu, scorul final fiind 25-35 după ce la pauză diferența de scor nu părea îngrijorătoare, scor 13-16. Echipa din Spania a fost mai în formă, fiind și o formație mai experimentată, aspect recunoscut de antrenorul Liviu Andrieș după meci, chiar dacă nu s-a sfiit să critice și jocul echipei sale: “Sunt foarte supărat pentru cum ne-am prezentat astăzi. Am fost penibili. Ne-au dominat din punct de vedere al experienței, pentru că au foarte multe meciuri jucate în cupele europene. S-a văzut acest lucru. Noi am avut trac, chiar dacă am jucat acasă”. 

La final, tehnicianul a cerut scuze suporterilor veniți în număr mare pentru prestația slabă a echipei: „Țin să mulțumesc spectatorilor prezenți la sală și îmi cer scuze pentru prestația noastră. Pentru noi e o premieră și nu am știut să ne bucurăm de acest meci. Cu acest lot am evoluat și în Ungaria, și la Mioveni. Am reușit să ne ridicăm la nivelul primei echipe, absențele nu au nicio treabă cu evoluția noastră. Nu ne convin acest gen de echipe, care joacă mult pe unu la unu, pe depășiri. Nouă ne plac adversarii cu talie. Cei mici, iuți, sunt incomozi”.

Următorul meci european pentru CSM Târgu Jiu va fi cel de pe 20 ianuarie, în deplasare, cu formaţia norvegiană HK Sola.

Galerie foto


Vizualizări: 1,552

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: