Universitatea Craiova a perfectat un nou transfer! 

Universitatea Craiova s-a înţeles cu altă formaţie din Costa Rica, Deportivo Saprissa, pentru împrumutul pe un an al cubanezului Luis Javier Paradela (27 de ani). Transferul anunțat de ProSport vine după ce formația olteană a reuşit transferul costaricanului Carlos Mora (23 de ani), de la Alajuelense.

Luis Javier Paradela a acceptat să semneze prelungirea pe 3 ani a contractului cu Saprissa, care era scadent anul viitor, iar clubul i-a dat acceptul să vină la Craiova, primind în schimb suma de 100.000 de dolari. Dacă-l vor transfera definitiv pe Paradela, oltenii trebuie să mai achite încă 400.000 de dolari către Deportivo Saprissa, scriu cei de la ProSport care au anunțat transferul.

Dacă trece vizita medicală, Luis Paradela se va alătura lotului Ştiinţei în Austria, acolo unde a ajuns deja Carlos Mora. 

Matanza FC, Guantánamo FC, Isla de la Juventud, Pinar de Río, USAC (Guatemala), Reno FC (USL), Jocoro FC (El Salvador), Chalatenango, Santos de Guápiles şi Saprissa sunt echipele la care a evoluat Luis Jabier Paradela, un atacant de bandă de picior drept. În sezonul precedent, Paradela a reuşit 15 goluri şi 6 pase de gol în 50 de meciuri pentru Saprissa.

Vizualizări: 2,234

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: