Alisia Bîrzava va reprezenta România la Campionatul European de Box

Secția de box a CSM Târgu Jiu se pregătește pentru o nouă premieră. Clubul primăriei a anunțat că o pugilistă de la CSM Târgu Jiu, Alisia Bîrzava, va reprezenta România la Campionatul European de Box pentru juniori care va avea loc în Bosnia Herţegovina, în perioada 21-30 iunie. 

Alisia Bîrzava, sportivă pregătită la CSM Târgu Jiu de antrenorul Petrișor Gănănău, va intra în ring la categoria 50 de kilograme. 

Alisia Bîrzava are mai bine de doi ani de zile de când se antrenează la CSM Târgu Jiu sub îndrumarea antrenorului Petrișor Gănănău. Sportiva, născută 2008, a debutat pentru CSM Târgu Jiu într-o competiție oficială anul trecut la Cupa României la Box Feminin pentru Junioare, eveniment care s-a desfășurat la Ploiești. La doar un an distanță, cu multă muncă și sacrificii, Alisia a făcut un alt pas uriaș în cariera ei, fiind convocată la lotul național de junioare. Mai mult, ambițioasa sportivă de la CSM Târgu Jiu, va reprezenta România la cea mai importantă competiție continentală la nivel de juniori, Europeanul de Box pentru juniori din Bosnia Herțegovina. 

Alisia Bârzava s-a antrenat în ultima săptămână la Bucureşti, la lotul naţional, în vederea pregătirii competiţiei continentale. La lotul național feminin de box, Alisia este pregătită de antrenorii Adrian și Mihaela Lăcătuș.

Alisia Bîrzava, pregătită la CSM Târgu Jiu de fostul mare pugilist gorjean Petrișor Gănănău, va intra în ring în limitele categoriei 50 de Kg.  

”Merg acolo încrezătoare în forțele mele. Știu că este o competiție grea, unde vin cele mai bune sportive din Europa, dar voi da tot ce am mai bun la Campionatul European, pentru Târgu Jiu, pentru România”, a spus sportiva Alisia Bîrzava înaintea acestei importante întreceri pentru csmtargujiu.ro. 

Vineri delegația României, din care face parte și Alisia Bîrzava, decolează spre Bosnia Herțegovina. 

Galerie foto


Vizualizări: 364

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: