Un jucător al Universitășii Craiova semnează cu un club de tradiţie 

Universitatea Craiova a intrat într-o nouă eră odată cu venirea lui Constantin Gâlcă, iar lotul oltenilor a suferit modificări importante în această vară. Jovan Markovic a fost informat de Constantin Gâlcă de planurile sale, planuri în care atacantul nu se regăseşte.

Universitatea Craiova a prins un loc în preliminariile Conference League, iar Constantin Gâlcă a început deja pregătirea lotului pentru noua stagiune. Pe lângă jucătorii pe care intenţionează să-i aducă la echipă, antrenorul a conceput şi o listă cu fotbaliştii de care vrea să se despartă.

Printre ei se regăseşte şi unul dintre favoriţii finanţatorului Mihai Rotaru. Jovan Markovic a fost informat de Constantin Gâlcă de planurile sale, planuri în care atacantul nu se regăseşte. Astfel, fotbalistul de 23 de ani a fost anunţat că trebuie să-şi caute echipă. Iar salvarea vine chiar din Liga 1, unde Universitatea Cluj e pregătită să-l transfere. 

Conform gsp.ro, oficialii clubului ardelean sunt în discuţii avansate cu Universitatea Craiova pentru un transfer definitiv al atacantului, iar Markovic este şi el interesat de mutarea la Cluj.

Evaluat la 1 milion de euro de site-ul de specialitate transfermarkt.com, Jovan Markovic a marcat 7 goluri şi a oferit 5 pase decisive în cele 42 de meciuri jucate în sezonul recent încheiat, în toate competiţiile, pentru Universitatea Craiova.

Vizualizări: 18,820

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: