Corvinul și-a aflat adversara din primul tur al Europa League! 

Corvinul Hunedoara a aflat adversara pe care o va întâlni în turul 1 al preliminariilor Europa League! Câștigătoarea Cupei României va întâlni Paksi FC.

Sorții au decis ca echipa din Liga 2 să dea, în dublă manșă, peste formația maghiară Paksi FC! 

Câștigătoarea Cupei României a fost în urnele tragerii la sorți a UEFA, pe listă cu un coeficient de 4.275, iar în categoria non-favoritelor s-au mai regăsit IF Elfsborg (Suedia), Botev Plovdiv (Bulgaria), Zira FK (Azerbaidjan), MFK Ruzomberok (Slovacia) și KF Llapi (Kosovo).

Echipa din Hunedoara ia startul în turul 1 preliminar al Europa League, iar dubla manșă cu maghiarii va avea loc la 11 și 18 iulie, turul pe terenul maghiarilor, returul în România, la Sibiu.

În privința adversarilor din care s-a ales echipa pe care o va întâlni Corvinul, în urna capilor de serie s-au mai aflat Sheriff Tiraspol (Moldova), NK Maribor (Slovenia), Tobol Kustanai (Kazahstan), Wisla Cracovia (Polonia) și Pafos FC (Cipru).

În cazul în care va pierde dubla cu Paksi FC, Corvinul Hunedoara va mai juca încă două meciuri, cel puțin, în Conference League, unde va fi ”retrogradată” și va fi în urnele pentru turul 2.

Vizualizări: 932

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: