Universitatea Craiova a început pregătirea din Austria

Universitatea Craiova a ajuns luni seară în Austria pentru a începe pregătirea noului sezon. Oltenii se antrenează la  destinaţia tradiţională pentru stagiul de vară, Neustift Im Stubaital, unde vor rămâne până pe 1 iulie.

În stagiul din Austria, Universitatea Craiova are stabilite 4 meciuri amicale şi încearcă să mai aranjeze încă unul. Primul meci de verificare este programat pe 24 iunie, contra echipei poloneze Legia Varşovia, formaţie cu care Ştiinţa a mai disputat un amical în 2019, tot în Austria, încheiat 3-3. Legia Varşovia, cea mai titrată echipă din Polonia, cu 15 titluri în palmares, a terminat campionatul trecut pe locul 3.

Pe 26 iunie, Universitatea Craiova ar trebui să întâlnească o altă echipă poloneză, vicecampioana Slask Wroclaw. Dacă oltenii vor pica la tragerea la sorţi din Conference League tocmai cu leşii, amicalul se va anula.

Pe 29 iunie, Universitatea Craiova va întâlni un adversar tradiţional pentru perioada de pregătire, campioana Bulgariei, Ludogorets Razgrad. Ştiinţa a mai întâlnit formaţia bulgară în patru rânduri în amicale, oltenii pierzând de fiecare dată fără să marcheze.

Pe 30 iunie, în ultimul amical din Austria, Ştiinţa va evolua contra lui FK Jablonec, care a câştigat play-out-ul campionatului Cehiei şi la care a jucat acum câţiva ani şi Bogdan Vătăjelu. 

Vizualizări: 644

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: