Au început pregătirea noului sezon de Liga 2 cu doar 11 jucători din lot!

ACS Viitorul Târgu Jiu a reluat miercuri pregătirea cu doar 11 jucători din vechiul lot.  Pe lângă aceștia la reunire au mai fost prezenți câțiva tineri aflați în probe iar o serie de jucători străini s-au antrenat miercuri pe terenul sintetic, separat de lot, spunând că au venit pentru a juca la ACS Viitorul.

ACS Viitorul Târgu Jiu se numără printre echipele din Liga 2 care și-au reluat din această săptămână antrenamentele pentru noul sezon, ediția 2024-2024, prima în care vor lua start 22 de competitoare în loc de 20.

Echipa antrenată de Călin Cojocaru a comunicat câteva plecări și că are în lot și ”câțiva jucători în probe”, cărora nu le-a anunțat și numele.

ACS Viitorul a sunat adunarea pentru a începe pregătirea noului sezon de Liga 2 iar în lot a avut doar 11 jucători dintre cei cu care a încheiat recenta ediție de campionat. Cel puțin asta a informat public clubul, fiindcă tot clubul spune că au mai fost doi jucători reveniți după împrumuturi, dar și ”câțiva” aflați în probe.

Cei prezenți la reunire și al căror nume a fost făcut public sunt Alexandru Krupenschi, Dragoș Lupescu (portari), Adrian Godja, Teodor Bîrzu, Claudiu Moisie, Raul Cojocaru, Eduard Croitoru (fundași), Denis Brînzan, Mario Lupulescu, Nicholas Geană, Răzvan Vulpe (mijlocași), dintre cei care s-au aflat în lot la finalul sezonului recent încheiat.

La reunire a fost anunțat și nepotul lui Marin Condescu, Ovidiu Rasoveanu, legitimat de doi ani la echipa lui Nicolae Sarcină, dar care renunțase între timp la fotbal și nu a jucat în niciun meci sezonul trecut.

La capitolul reveniri se încadrează alți doi jucători care nu au evoluat la ACS Viitorul sezonul trecut, Răzvan Vespe și Luca Feher, reveniți după împrumuturile la CSO Turceni, respectiv Olimpia MCMXXI Satu Mare.

Vizualizări: 2,191

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: