Campioana Vulturii Fărcășești mai are un pas până la Liga 3

Campioana județului Gorj din acest sezon, Vulturii Fărcășești, este la un pas de promovarea istorică în Liga 3. Gorjenii au luat o opțiune serioasă în vederea promovării și mai au de trecut testul meciului retur de baraj, programat pe teren propriu.

Campioana județului Gorj, Vulturii Fărcășești, se poate considera deja cu un picior în Liga 3, după ce a câștigat categoric prima manșă a barajului pentru promovare, disputată în deplasare, pe terenul campioanei din Mehedinți.

În meciul tur, găzduit în urmă cu o săptămână de stadionul Dunărea din comuna Pristol, echipa antrenată de Constantin Andriucă a dispus cu scorul de 5-1 de reprezentanta Mehedințiului, Viitorul Severin. Încă din prima repriză, în minutul 38, formația gorjeană conducea deja cu 4-0, toate golurile fiind marcate de Gabriel Preoteasa (17, 19, 30, 38).

În prelungirile primei reprize, mehedințenii au redus din handicap prin atacantul african Yahaya Saleh, iar Cristian Șelaru a stabilit rezultatul final în minutul 90+4.

În perioada 2015-2020, Gabriel Preoteasa, jucătorul meciului din manșa tur evoluase în eșalonul secund la Dunărea Călărași și Luceafărul Oradea, interval în care a bifat 109 meciuri. Ulterior, a jucat în Liga 3 la CSM Focșani și CSM Alexandria, iar la Vulturii Fărcășești a ajuns în ianuarie 2023. La echipa din Fărcășești joacă și Gabriel Oiță, fundaș în vârstă de 30 de ani, fost jucător în Liga 2 la Pandurii Târgu Jiu, Fotbal Comuna Recea și Minaur Baia Mare.

Meciul retur de la Fărcășești este programat duminică, atunci când, de la ora 17:30, gorjenii așteaptă fanii la meci pentru a sărbătorii o performanță istorică.

Galerie foto


Vizualizări: 904

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: