Torțele aruncate pe teren au oprit derby-ul Universitatea Craiova – Dinamo

Un show pirotehnic a avut loc la Craiova, la meciul Universității cu Dinamo. Torțele aruncate pe teren de olteni au oprit pentru câteva minute derby-ul dintre Universitatea și Dinamo, din Liga 1.

Partida disputată duminică seara s-a încheiat cu victoria formației lui Ivaylo Petev, scor 1-0.

Noul antrenor al oltenilor a avut parte de un debut special în Liga 1, acolo unde Universitatea Craiova a jucat duminică derby-ul cu Dinamo, în fața propriilor fani.

Galeria Universității Craiova a dat „recital” la meciul cu Dinamo, iar torțele ajunse pe teren au întrerupt duelul, scrie ProSport. Suporterii au afișat și o scenografie special pregătită pentru duelul cu marea rivală din „Ștefan cel Mare”.

În primele minute din repriza secundă, ultrașii din Bănie au oferit un show pirotehnic, însă fumul a făcut ca meciul să fie întrerupt pentru o scurtă perioadă de timp. Spre nemulțumirea lui Ovidiu Burcă, în condițiile în care acesta tocmai încerca să-și ajute elevii să forțeze egalarea. Dinamo a avut și ea o galerie numeroasă la Craiova, în ciuda faptului că roș-albii trec printr-o perioadă foarte grea, nereușind să o bată nici pe FC Bihor (1-1), în grupele Cupei României.

În cele din urmă, jocul de la Craiova a fost reluat după aproximativ cinci minute, iar suporterii olteni n-au mai făcut probleme în tribune.

Vizualizări: 593

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: