Gilortul vrea să schimbe tradiția la Severin

Gilortul Cărbunești se va deplasa la Drobeta-Turnu Severin, unde va înfrunta formația mehedințeană Viitorul Șimian. Partida se va disputa pe Stadionul Municipal, sâmbătă, începând cu ora 14:00.

În ultimele două sezoane, Viitorul și Gilortul s-au întâlnit de 5 ori la Severin și de fiecare dată gazdele au avut câștig de cauză. În campionatul 2021-2022, Viitorul s-a impus cu 5-1 în sezonul regulat și cu 2-0 în play-out, iar în campionatul 2022-2023, gazdele au câștigat cu 5-0 în sezonul regulat și cu 3-1, respectiv 1-0 în play-off. În tur, trupa pregătiă de Alex Stoica a smuls un punct la Cărbunești la ultima fază a meciului, scor 2-2.  Etapa trecută, Viitorul a pierdut un tempo în lupta pentru un loc de play-off capotând cu 0-3 la Lupac. Un eventual eșec al gazdelor în fața elevilor lui Mario Găman ar deschide mai mult lupta pentru un loc de play-off, consideră cei de la Gilortul în avancronica jocului.

Gilortul a oprit seria de trei înfrângeri consecutive și s-a impus pe teren propriu în fața Universității Craiova 2, scor 2-1. „Formația noastră se află în zona neutră a clasamentului. O victorie a băieților noștri ar face ca play-off-ul să ne surâdă din nou, pe când un insucces ar condamna Gilortul la play-out”, scriu oaspeții acestui joc pe pagina oficială.

Cele două echipe se cunosc foarte bine. Tehnicianul Viitorului, Alex Stoica, a pregătit până în urmă cu un an Gilortul. Trei dintre foștii echipieri ai Gilortului, Angel Ciutică, Ion Dogaru și Denis Bucur evoluează acum pentru formația de pe malul Dunării.

În tabăra Gilortului, lista jucătorilor indisponibi îi cuprinde pe Andrei Meliță, Leonard Gheorghe și Bogdan Oprișa. Marian Habet a reluat pregătirea începând de luni și este posibil să primească câteva minute în partida de sâmbătă.

Vizualizări: 1,745

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: