În căutarea primei victorii la tineret!

Echipa de handbal feminin a CSM Târgu Jiu, care evoluează în Campionatul Național de Tineret, va juca duminică, 12 noiembrie, cu SCM U Craiova. Partida contează pentru etapa a 6-a și Seria B și va începe la ora 11.00.

CSM Târgu Jiu - SCM U Craiova este duelul echipelor de tineret din Oltenia și se anunță unul extrem de interesant. Reprezentantele Olteniei din această grupă au rămas fără victorie în acest sezon. Duminică, cele două formații luptă pentru primele puncte în clasament iar gorjencele au tras tare la antrenamente pentru a-și trece în cont primul succes stagional, anunță csmtargujiu.ro.  

”Este un meci pe care îl așteptăm cu mare încredere și în care vrem să bifăm prima victorie din acest sezon. În partida cu Craiova vom încerca să punem în practică ce am lucrat în ultima perioadă. După acest meci urmează o perioadă de pauză foarte lungă ,în care vom lucra foarte mult individual, pentru a reuși să progresăm cât mai mult, asta pentru a începe anul viitor așa cum trebuie”, a declarat antrenorul Andrei Enache.

CSM Târgu Jiu: Ioana Procopie, Daria Dumitru, Raluca Chiriac, Ariana Cercel, Teodora Nicula, Minodora Ancuța, Alesia Cismașu, Cristina Chirea, Valentina Pînișoară, Bianca Bușă, Daria Iordache, Dalia Cîmpean. Antrenor: Andrei Enache. Fizioterapeut: Florentin Stali.

Vizualizări: 467

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: