Juniorii C vor să încheie turul de campionat cu victorii

Grupele de juniori C, D și E de la CSM Târgu Jiu au programate meciuri la finalul acestei săptămâni. În etapa a 9-a, Juniorii C de la CSM Târgu Jiu vor juca cu AS Kinder ML și CS Novaci, în timp ce Juniorii D și E CSM Târgu Jiu, vor juca în etapa a 14-a cu grupele similare de la ACS Viitorul Târgu Jiu.

Seria partidelor din acest weekend este deschisă de confruntarea juniorilor E de la CSM Târgu Jiu și ACS Viitorul Târgu Jiu. Partida se dispută vineri după-amiază de la ora 16:15. Într-o evidentă creștere de formă, juniorii lui Adi Popescu țintesc victoria și cu ACS Viitorul. a informat site-ul oficial al CSM.

Antrenorul Adi Popescu se așteaptă la un meci greu, dar are încredere în băieții săi că vor reuși să se impună și în acest meci: „Va fi un meci greu, cu o echipă bună, dar eu am încredere în băieții mei.  S-au comportat bine la ultimele antrenamente și sper să se vadă și în meci acest lucru. Sper să facem un joc bun și ieșim învingători”.

Ziua de sâmbătă, 11 noiembrie, va fi deschisă de o altă confruntare între CSM Târgu și ACS Viitorul Târgu Jiu. De această dată se vor duela juniorii D de la cele două cluburi. Juniorii pregătiți de Mario Găman și Bobi Staicu s-au pregătit intens pentru această confruntare și speră să obțină un nou succes.

Tot sâmbătă, 11 noiembrie, cele două echipe de juniori C ale CSM Târgu Jiu vor încheia turul de campionat în deplasare, mai informează csmtargujiu.ro. Grupa de 2009, pregătită de Alin Poenaru și Cătălin Trofin, va juca la Rovinari, cu Kinder ML, în timp ce echipa lui Florin Popete și Cătălin Trofin, grupa de 2010, va evolua la Novaci, cu CS Novaci. Ambele echipe vor să încheie turul de campionat cu victorie.

Vizualizări: 307

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: