Primăria pregătește Sala Sporturilor pentru meciurile din Cupa EHF

CSM Târgu Jiu va juca cele două meciuri din preliminariile Cupei EHF la Târgu Jiu. Pentru ca sala să să poată fi omologată pentru aceste jocuri Primăria Târgu Jiu, proprietarul și administratorul Sălii Sporturilor, a luat decizia de a schimba corpurile de iluminat din sală.

Echipa de handbal feminin a CSM Târgu Jiu se va lupta pentru un loc în grupele Cupei EHF cu formația suedeză HK Onnereds iar ambele meciuri se joacă la Târgu Jiu. Sala Sporturilor are nevoie de o serie de lucrări pentru a corespunde cerințelor iar pentru îndeplinirea acestora s-a implicat și Federația Română de Handbal. Primăria Târgu Jiu a demarat deja activitățile de modernizare a sălii fiind montate noile corpuri de iluminat agreate de FRH pentru meciurile internaționale. Astfel, vechile corpuri de iluminat, montate de constructorul sălii, și care nu corespundeau din punct de vedere tehnic, au fost demontate și înlocuite cu unele noi, care corespund cerințelor.  

Nu doar becurile din sală erau o problemă pentru meciurile de la finalul săptămânii viitoare ci și suprafața de joc. EHF impune pentru astfel de competiții o suprafață specială de joc, care a ajuns deja la Târgu Jiu și va fi montată cu două zile înaintea primului meci, pentru ca echipele să poată efectua și antrenamentul oficial pe noua suprafață.

Este vorba de o suprafață modulară, din materiale speciale, bucățile urmând să fie îmbinate peste suprafața actuală a sălii și apoi demontate după cel de-al doilea meci. Noua suprafață de joc va avea trasat un singur teren, cel de handbal, acum suprafața sălii de la Târgu Jiu având și marcaje pentru jocurile de baschet.

Galerie foto


Vizualizări: 1,762

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: