Ivaylo Petev va fi mai mult decât antrenor principal la Universitatea Craiova

Patronul oltenilor de la Universitatea Craiova a apărut în premieră la o conferinţă de presă a clubului din Bănie. Cu ocazia prezentării noului antrenor Mihai Rotaru a ieșit în fața presei și a precizat că și-a dorit un manager la echipă.

Conform spuselor patronului Universității Craiova, Ivaylo Petev va îndeplini o funcție mai complexă decât cea de antrenor și va fi un fel de manager al clubului.

„Sunt prima dată într-o conferinţă de presă şi sper să aducă noroc. Am venit cu încredere, am ales ca eu să-l prezint pe Ivaylo Petev şi voi fi alături de el în ceea ce trebuie să facem noi, în atingerea scopurilor noastre. Toţi antrenorii au avut mână liberă la Craiova. Trebuie să arătăm că vrem să ne ridicăm. Primul examen e duminică, nu trebuie să credem că Dinamo e la pământ, fiindcă părerea mea e că meritau să câştige cu UTA.

Întotdeauna mi-am dorit un manager la Craiova, să coordoneze clubul, să dezvolte scoutingul, academia. Negocierile au început, din punctul meu de vedere, la Bansko, unde am stat în aceeaşi bază, astă-vară. M-a atras în primul rând motivaţia lui. Nu au fost probleme la negocieri, avem aceeaşi abordare în ceea ce priveşte un club de fotbal, fiindcă nu suntem o echipă, ci un club de fotbal, tot ce presupune tradiţie, suporteri, valori, fotbalişti”, a spus Mihai Rotaru.

Vizualizări: 671

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: