CSM Târgu Jiu a pierdut meciul cu Rapid și la baschet

CSM Târgu Jiu a pierdut duelul cu Rapid București, scor 58-94, într-o partidă disputată pe teren propriu, duminică, 5 noiembrie. Partida a contat pentru etapa a 6-a din Conferința A din Liga Națională de Baschet Masculin Getica 95.

Fără Octavian Popa Calotă, Camil Berculescu și Jason Hubbard, toți accidentați, CSM Târgu Jiu a rezistat doar în prima parte a meciului cu Rapid. Baschetbaliștii gorjeni au dat o replică solidă în prima repriză, atunci când au jucat de la egal la egal cu gruparea bucureșteană.

După un început echilibrat de meci, în care tabela a arătat 8-8, rapidiștii s-au instalat la conducerea jocului și-au reușit să-și adjudece primul sfert, scor 26-14. În sfertul doi, oaspeții au ajuns la +12 pe tabelă, scor 20-32, dar baschetbaliștii gorjeni au reușit un run de 12-0, reușind să restabilească egalitatea pe tabela de marcaj. Gorjenii s-au impus în sfertul doi cu 20-14, dar Rapidul a intrat la vestiare la +6, scor 34-40.

După pauză, Rapid, cu o bancă mai lungă, a pus stăpânire pe meci. Baschetbaliștilor lui Kresimir Basic nu le-a mai ieșit absolut nimic, în timp ce rapidiștii s-au distanțat constant pe tabelă. Rapid s-a impus categoric în sfertul 3, scor 29-6, și-a rezolvat problema echipei câștigătoare. Jucătorii CSM-ului nu s-au regăsit nici în sfertul 4, adjudecat tot de rapidiști, cu 25-18 iar meciul s-a încheiat cu scorul de 58-94.

”Jucătorii au luptat, au muncit, cel puțin în prima parte a meciului, dar după un run de 12-0 ne-am pierdut concentrarea, reperele și asta a dus la rezultatul final. Este durerors să pierzi la o astfel de diferență”, a declarat antrenorul croat al grupării gorjene, Kresimir Basic.

Vizualizări: 407

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: