Debut cu stângul pentru Dragoș Militaru la revenirea la Dej!

Revenirea lui Dragoș Militaru la Unirea Dej a consemnat cel mai categoric eșec al echipei în acest sezon. Întâlnirea cu Corvinul Hunedoara, din etapa a 12-a de Liga 2, din deplasare, a fost pierdută cu scorul de 0-4.

Dacă în prima repriză Unirea Dej s-a descurcat ceva mai bine, primind doar un gol, în repriza a doua echipa lui Dragoș Militaru a căzut și a încasat trei goluri în 30 de minute.

Dragoș Militaru nu se aștepta la un astfel de debut, cu un eșec categoric, însă a realizat că are mult mai mult de muncă, mai mult decât credea. Din punctul său de vedere, înfrângerea cu Corvinul Hunedoara a fost una exagerată.

”Felicit echipa gazdă, a meritat victoria, e în alt film față de noi. Are alt moral și după meciurile din Cupa României, dar și din Liga 2. Are altă postură, eu știu unde am venit, știu că nu va fi ușor.

Nu a fost meciul care mă așteptam să fie, cel puțin din punct de vedere al rezultatului final. Cred că scorul e un pic cam drastic, dar în același timp știu că avem mult de muncă pentru a reuși să ne îndeplinim obiectivul din acest sezon.

Greșeli au fost și tot timpul vor mai fi, dar important e cum facem împreună să fie cât mai puține”, a spus Dragoș Militaru la finalul partidei.

Vizualizări: 345

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: