S-au abonat la egaluri și au bifat a opta remiză stagională!

ACS Viitorul Târgu Jiu a înregistrat tot o remiză pe teren propriu în ultima etapă din campionatul Ligii 2. În actualul sezon din Liga 2 echipa lui Călin Cojocaru a ajuns la a opta remiză, cele mai multe dintre cele 20 de participante în campionat.

Pe Stadionul Municipal din Drobeta Turnu Severin, acolo unde a evoluat în ultima lună, pe teren propriu, echipa antrenată de Călin Cojocaru a încheiat la egalitate, scor 0-0, partida cu Chindia Târgoviște, din etapa a 12-a a Ligii 2.

Gazdele n-au găsit soluții în atac contra Chindiei, singurul șut periculos aparținându-i lui David Jozic, tocmai în minutul 72, în timp ce dâmbovițenii lui Vasile Miriuță au fost ceva mai periculosi, prin Prejmerean (40), Moldoveanu (51), Golofca (57) sau Maxim Cojocaru (61).

Meciul s-a încheiat cu scorul de 0-0 și ACS Viitorul a bifat a opta remiză stagională.

Între timp Călin Cojocaru a mai adus un jucător străin la echipă, croatul Emanuel Nikpalj, completând astfel „legiunea străină” care devine majoritară, la fel ca și la fost echipă a lui Cojocaru, Pandurii, băgată între timp în faliment, mai ales pentru faptul că nu s-au mai putut face transferuri, acestea fiind blocate din cauza unor jucători străini care au câștigat procesele cu clubul la FIFA.

Nu mai puțin de șapte străini au evoluat la ultimul meci din campionat la ACS Viitorul.

Vizualizări: 577

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: