CSM Târgu Jiu a pierdut duelul cu Rapid în fața unei săli pline

CSM Târgu Jiu a pierdut sâmbătă duelul cu Rapid București, scor 20-32, la pauză 10-15. Meciul cu formația bucureșteană a contat pentru etapa a 9-a din Liga Florilor și a făcut Sala Sporturilor neîncăpătoare pentru numărul mare de spectatori care  au dorit să vadă meciul.

În aplauzele a peste 1000 de suporteri gorjeni, CSM Târgu Jiu a deschis scorul în partida cu Rapid București. După câteva acțiuni ale celor două echipe, și două parade semante Ekaterina Dzhukeva, Simone Bohme, din extremă, a punctat pentru prima dată în meci, după aproape 3 minute de joc. Rapidul a intrat la vestiare la scorul de 10-15. Finalul meciului a aparținut în totalitate echipei rapidiste iar meciul s-a încheiat cu scorul de 20-32.

La conferința de presă, Liviu Andrieș a făcut o scurtă analiză a meciului: ”În finalul jocului, le-am făcut efectiv cadouri, ceea ce știam că nu trebuie să facem. Ştiam că este o echipă care speculează, o echipă destul de masivă în apărare. Le-am făcut cadouri și le-am pus pe contraatac. Doar de la CSM București am mai luat bătaie cu diferența asta. Rapid are în componență jucătoare campioane mondiale, olimpice, europene și e clar că diferența s-a făcut în relațiile unu la unu. Noi ne-am chinuit efectiv, ele au găsit soluții imediat. Nu putem să spunem că ne-a lipsit agresivitatea. Dacă ne uităm la golurile primite, au fost pe faza a doua și contraatac. În momentul în care le-am adus față în față, le-am pus probleme, ne-am bătut cu ele, dar atâta am putut. Discutasem că nu avem ce căuta să finalizăm în zona centrală, au apărătoare masive, noi am făcut exact lucrul acesta și ne-a costat. Pe fondul trecerii timpului s-a acumulat oboseala și, cu rezultatul care a fost pe tabelă, automat, am picat fizic și psihic. Angela Pușcaș ne lipsește. Este o jucătoare care anul trecut făcea diferența în momentele grele, atât în apărare, cât și în atac. Era o jucătoare care se putea bate cu apărarea adversă, dar ne-a lipsit luciditatea și finalul jocului, efectiv, ne-a pus plumb în picioare. Nu am mai găsit soluții în faza ofensivă, pentru că acolo am greșit foarte mult și le-am permis să ne dea goluri ușoare”.

Vizualizări: 775

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: