Universitatea Craiova rămâne în criză și după marele derby

Universitatea Craiova și FCU Craiova au remizat în derby-ul Băniei, scor 1-1. După meci, antrenorul Dragoș Bon a admis faptul  că la clubul finanțat de Mihai Rotaru există în conmtinuare o criză.

Universitatea Craiova a bifat al patrulea meci consecutiv fără victorie în liga 1. La finalul turului, jucătorii pregătiți de Corneliu Papură și Dragoș Bon au remizat în meciul cu FCU Craiova, scor 1-1. În derby-ul Băniei, golurile partidei au fost marcate de Mihai Căpățână și Aurelian Chițu.

Egalul l-a făcut pe antrenorul secund al oltenilor să admită că la clubul finanțat de Mihai Rotaru traversează o criză, în ciuda faptului că dispune de fotbaliști calitativi în compartimentul ofensiv.

 „V-am spus și înainte, în asemenea întâlniri nu mai contează locul din clasament, echipele se motivează. A fost un joc plăcut, ne pare rău că nu putem să câștigăm, nu ne regăsim, nu putem să legăm victorii. E păcat, etapele trec și tot risipim puncte. Va fi dificil să rămânem în obiectiv.

Am rămas pe primele 4 locuri. E foarte important să ne trezim, pentru că altfel decartajul de puncte se va mări. Dacă nu reușești să câștigi nu ai cum să te ajuți.

Jucătorii noștri de atac nu marchează. Și azi am marcat cu un mijlocaș, cred că s-a creat un blocaj în rândul lor. Ivan, Markovic, Koljic, Mitriță nu reușesc să marcheze, au calitate, experiență”, a declarat Dragoș Bon la flas-interviu.

Vizualizări: 460

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: