Meci derby pentru junioarele Paulei Pagnejer

Campionatul Național de Junioare 3 programează pentru sâmbătă, în Seria H, meciul derby local din etapa a 3-a. Derby-ul orașului Târgu Jiu la handbal junioare 3 începe la ora 10:00, la Sala Sporturilor din Târgu Jiu, acolo unde se întâlnesc CSM Târgu Jiu și LPS Târgu Jiu.

După o pauză de două săptămâni de la precedentul meci de campionat, handbalistele junioare de la CSM Târgu Jiu revin pe parchet pentru o nouă confruntare și se vor duela cu junioarele de la LPS, cealaltă reprezentantă a orașului Târgu Jiu în Seria H.

Echipa pregătită de Paula Martinescu este pe locul 4, cu 6 puncte acumulate, în timp ce LPS este pe locul 7, cu 2 puncte în clasament.

Handbalistele CSM Târgu Jiu sunt hotărâte să obțină victoria pentru a rămâne în lupta pentru un loc pe podiumul seriei, informează csmtargujiu.ro.

”Îmi doresc ca fetele să facă un joc foarte bun, să lupte, să elimine greșelile și să joace cu mai multă încredere, pentru că doar așa își vor îndeplini visul pe care și l-au propus”, a declarat pentru sursa citată antrenoarea Paula Pagnejer Martinescu, care a prefațat partida de sâmbătă.

LOT CSM TÂRGU JIU: Ana Bîrlete, Andrada Văduva, Cleopatra Pîslaru, Raisa Pagnejer, Ștefania Chimerel, Alexia Vîrțan, Antonia Vîrțan, Diana Ștefu, Carla Logăscu, Maria Cojocaru, Anastasia Găvănescu, Adelina Dugaia, Alexia Cioi, Ștefania Ciobanu, Teodora Rușeț. Antrenor: Paula Pagnejer Martinescu.

Vizualizări: 506

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: