Universitatea Craiova a învins UTA în cupă. Ce mesaj a transmis Rednic oltenilor!

Universitatea Craiova s-a impus cu scorul de 1-0 în meciul disputat miercuri în grupele Cupei României. Supărat pe reacția unui jucător al oltenilor, Mircea Rednic a transmis că nu recunoaște echipa lui Mihai Rotaru ca fiind „Craiova adevărată”.

Alexandru Mateiu, fotbalistul care a înscris golul victoriei celor de la Universitatea Craiova din meciul cu UTA Arad din Cupa României, l-a atacat pe Mircea Rednic la finalul partidei.

Deranjat de declarația dură făcută de Mircea Rednic la adresa Universității Craiova înaintea meciului din grupele Cupei României Betano, Alexandru Mateiu i-a răspuns „Puriului” după victoria formației din Bănie.

„Ei au avut un singur corner și o singură ocazie. 80 de minute nici nu au contat, au avut o posesie ca la antrenament. Craiovița, cum a spus domnul Rednic, o echipă mică a cartierului din Craiova, i-a demonstrat că n-are ce să facă cu UTA. E o jignire, i-am arătat de ce e în stare Craiovița, echipa dânsului nu a avut nicio șansă”, a declarat Alex Mateiu.

După ce a auzit ce a declarat Alexandru Mateiu la finalul meciului din grupele Cupei României, Mircea Rednic a reacționat la rândul său. Antrenorul formației UTA Arad a continuat să susțină faptul că „Craiova adevărată e a lui Mititelu”, iar Universitatea Craiova este doar o echipă recent înființată. „Mi-a dedicat? Mi-e drag. N-are nicio treabă, Craiova adevărată e a lui Mititelu, ei s-au înființat acum câțiva ani. Au un om care susține financiar echipa, dar n-au nicio legătură”, a fost răspunsul lui Mircea Rednic.

Vizualizări: 715

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: